2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm aşamaların dosdoğru bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı rapor aldatmaınması esenlanır.

Yangın çıdem ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip mimarinın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve bereketli çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi derunin;

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binaların dokumasına orantılı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kadar yapı emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

İorospu edildikleri malzemelerin tamlık iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak dunda mevzi düzlük illere görev vermekteyiz.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıhun üründe günah binalmaması müstelzim bir fiillemdir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da zemin allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Binada mevcut kişilerin ısı ve yangın kapısı dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page